2011. június 26., vasárnap

Monopoly Pénzeső társas-Hasbro játék - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás elött vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszárú vagy csak megmaradt. Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy szuper ügyességi társasjáték, a Monopoly Pénzeső. Márkája: Hasbro. A Monopoly család új tagja gyermekeknek, elektromos bankautomatával. Az a játékos, aki rálép a bankautomata mezőre, használhatja a mini bankkártyáját. A játékosoknak választaniuk kell a szerencsekártyán lévő 2 lehetőség közül, mely csak utólag derül ki, hogy jó döntés volt-e. A játékosok vásárolhatnak ingatlanokat, építhetnek szállodákat, miközben vicces helyszíneket ismernek meg. Takarékoskodj, költs okosan, hogy Te legyél a leggazdagabb játékos! 2-4 játékos részére. A pénzeken kívül minden eredeti csomagolásban van!! A játék leírása német, de elolvasható az interneten is! Az első kép illusztráció!    
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra kipróbálási, megtekintési garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 21:45
. Monopoly Pénzeső társas-Hasbro játék - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos