2011. november 24., csütörtök

Apple iPad 32GB Wi-Fi 3G - Jelenlegi ára: 134 990 Ft

Modell: Apple iPAD 32GB memóriával beépített WI-FI és 3G támogatással
Kijelző: 9, 7” IPS LCD, LED háttérvilágítással
Képarány: 4: 3
Felbontás: 1024 × 768
Processzor: 1 GHz Apple A4
Memória: 32GB
Wifi Integrált 802. 11a/b/g/n
Bluetooth Bluetooth 2. 1 + EDR
Operációs rendszer iPhone OS 3. 2
Akkumulátor: beépített lithium-polymer
Súly: 680 gramm
Méretek: 24, 3 cm x 19. 0 cm x 1. 3 cm
A legegyszerűbb módja, hogy felfedezd a webet, emaileket, fotókat és videókat nézz.
Képzeld el, hogy képes vagy egyszerre weboldalt böngészni, emaileket írni, fotókat közzétenni, vagy megnézni egy jó filmet. Mindezt egy hatalmas Multi-Touch kijelzőn, csak az ujjadat kell végighúznod…
BÖNGÉSZÉS
A Safari böngésző a kezedbe adja az internetet, pontosan úgy, ahogy látni akarod. Minden weboldalt megtekinthetsz álló, vagy fekvő méretben, – attól függ, hogyan forgatod a készüléket – a Multi-Touch kijelzőn élénk színekkel, tűéles szöveggel és olvasható méretben. Ha megforgatod az iPad-et fekvőbe, a készülék automatikusan kitölti és beforgatja a tartalmat a megváltozott helyzetű kijelzőre.
Böngéssz az ujjaiddal
Az iPaddel képes leszel annyira egyszerűen és intelligensen navigálni a weben, ahogy még soha, mivel a legtermészetesebb navigáló eszközt használod majd: az ujjadat. Az oldalak görgetése, csak annyi, hogy végighúzod az ujjadat a kijelzőn. Ha duplán érinted meg a kijelzőt, akkor az ott lévő tartalom megjelenik, vagy összemegy. A zoomolást is könnyedén használhatod az ujjaid segítségével. Ha megérintesz egy hivatkozást egy oldalon, és ott tartod a kezed, a Safari megmutatja a teljes URL-t, anélkül, hogy odamenne. Kényelmes nézőkép listában láthatod az épp megnyitott oldalakat, és egy érintéssel egyből odanavigálhatsz.
Sebességre fejlesztve
A Safari maximálisan kihasználja az iPad beépített nagysebességű 802. 11n vezeték nélküli technológiáját. Ha épp nincs közelben vezeték nélküli hálózat, az iPad képes 3G hálózatot is használni, bárhol a világon. Mivel a Safari támogatja a legújabb webes hang és videó megjelenítésre alkalmas HTML5 szabványt, így élvezheted a gazdag multimédiás tartalmat, hogy felfedezd a világot. A Safari lejátssza a támogatott videókat a honlap jobb oldalán, vagy dupla érintéssel teljes képernyőn nyitva meg azokat.
Kedvenceid az ujjaidban.
Könyvjelzőidet könnyen szinkronizálhatod MAC, vagy PC környezetből is, és újakat is hozzáadhatsz, amelyeket az iPaden használtál. Egy praktikus könyvjelzőn keresztül, egyszerűen hozzáférsz kedvenc oldalaidhoz. A beépített Google és Yahoo keresővel könnyen megtalálod, amire kíváncsi vagy. Ha böngészés közben egy URL-t, vagy egy űrlapot kell kitöltened a beépített virtuális billentyűzet automatikusan megjelenik, neked már csak “ gépelned” kell. Ha vannak olyan oldalak, amelyeket gyakran látogatsz, készíthetsz hozzájuk parancsikonokat, amelyeket a kezdőképernyől egy érintéssel elérhetsz.
LEVELEZÉS
Nemcsak egy levelezőprogramot kínálunk neked. Az osztott képernyőre kirajzolhatsz egy qwerty billentyűt, amellyel láthatod és megérintheted a leveleidet, ahogy eddig még sosem tetted.
A bejövő leveleid új dimenzióba lépnek
Az iPad levelező programja egy merőben más kinézetű alkalmazás. Tartsd az iPadet vízszintesen és egy osztott képernyőn bal oldalon láthatod a bejövő leveleidet, a jobb oldalon pedig a kiválasztott e-mail üzenet nézőképét, annak tartalmát. Kényelmes módszer, hogy egyszerre több levelet megnézz pillanatok alatt. Ha megfordított a készüléket függőleges irányba, az iPad automatikusan kinyitja az aktuális leveled, így már csak annak tartalmára kell koncentrálj.
Billentyűzet, ahogy megszoktad
Amikor új levelet szeretnél írni, egy virtuális billentyűzetet kapsz, amely praktikusan akkora méretű, mint egy notebooké. Ez a forradalmi megoldás lehetővé teszi, hogy a bevitelt is beforgasd függőlegesre, ha neked így kényelmes. Beépített helyesírás-ellenőrzővel és szó és írásjel korrektor biztosítja a gépelési hibák akár automatikus javítását.
Nézd meg a csatolmányokat kényelmesen
Az iPad rich HTML formátumban nyit ki minden emailt, képekkel és csatolt fotókkal együtt. Ha olyan levelet kapsz, amelynek csatolmánya van, nem kell lementened őket egy külön mappába, majd keresgélni őket és kinyitni egy másik alkalmazássla. Az iPad ismeri és képes megnyitni többek között a PDF, iWork, Word, Excel és Powerpoint fájlokat is. A legtöbb dokumentumot egyből nagyíthatod, forgathatod és mozgathatod csupán az ujjaddal. Ha akarod, a fotókat azonnal lementheted az iPad saját fotógalériájába egy tapintással, ráadásul saját rendszerezésed szerint.
Intelligens tartalomfelismerés minden üzenetben
Az iPad levelezője felismeri az üzenet tartalmát és kiemeli többek között a webhivatkozásokat, email címeket, telefonszámokat és utcaneveket is. Csak érintsd meg a kiemelt címeket és az iPad automatikusan megnyitja őket a hozzájuk tartozó alkalmazásban – a Safari web böngészőt, az Ismerős kezelőt, a Térképet. Ha levélírás közben szükséged van egy másik alkalmazásra, hogy ellenőrizd a telefonszámot, vagy címet a térképen, az iPad levelező emlékszik, hova mentetted.
Hihetetlen kompatibilitás, meglepően egyszerűen.
Az iPad levelező együttműködik a legtöbb webes email szolgáltatóval: MobileMe, Google Gmail, Microsoft Exchange, Yahoo! Mail, Hotmail és AOL, illetve a legtöbb cégnél használt szabvány IMPA-pal és POP3 rendszerekkel is. Ha hozzá akarsz adni egy levelezőfiókot, csak a személyes információkat kell megadnod, a többivel nem kell foglalkoznod, az iPad ismeri azokat. A levelek megtalálása még sosem volt ilyen könnyű: csak begépeled a keresőszót, az iPad pedig végignézi az összes leveledet és megtalálja, amire szükséged van (ez a funkció függ, hogy milyen típusú fiókkal rendelkezel).
FOTÓK
Érintsd, húzd és rendszerezd fotóidat
Az iPad béépített képnézegetőjével forradalmi módon láthatod és érintheted meg fotóidat. Albumjaid egy nézőkép listában jelennek meg, érintésre pedig újabb nézőképlista jelenik meg a benne lévő fotókról, anélkül, hogy kinyitnád. A kis képeket görgetheted amerre akarod, és érintésre nagyban is kinyílik, ahol böngészheted őket tovább a teljes méretben is.
Tökéletes kép
A nagyszerű 9. 7 hüvelykes iPad kijelző kitűnő fényerővel és kontraszttal jeleníti meg fényképeid. A kijelző egy úgynevezett IPS (in-plane-switching, nagyobb látószögre képes LCD technológia), technológiát használ, amelyen akár 178 fokos látószögben nézheted a fényképeket méghozzá tűélesen, árnyékolás mentesen.
Valódi, mozgó képek.
Ha elforgatod az iPad-et, a képek is forognak, így nem probléma az álló képek teljes méretű megjelenítése sem. Létrehozhatsz saját albumokat, saját vetítéseket, egyedi aláfestő zenével és animált képváltásokkal. Helyezd be az iPad-et egy opcionális iPad dokkolóba, kapcsold be és élvezd a látványt a szoba másik végéből. Ha meg akarsz osztani egy fotót valakivel küldd át emailen, vagy tedd közzé a weben a MobileMe-vel egy érintéssel.
Emlékezz az arcokra és helyekre
Az iPad tökéletesen együttműködik a Faces és Places alkalmazásokkal az iPhoto Mac-es változatában, így a fotóidat nemcsak dátum és hely alapján rendszerezhetd, hanem hogy ki van a fotón és hol készült a kép. Szeretnéd látni az összes fényképed a lányodról? Érintsd meg a Faces alkalmaást és nézz meg egy egész albumot róla. Ha csak a Budapesti képek érdekelnek, csak érintsd meg a Places gombod és navigálj Budapestre. A fotóid automatikusan megjelennek a térképen a Budapest résznél és ha tovább nagyítod, akár megnézheted a főváros szűkebb részeit, mint például a Hősök tere, vagy a Nyugati.
Mentsd le a képeket a fényképeződről
Sok módja van, hogy lementsd a fotóidat. Szinkronizálhatod őket MAC-en, vagy PC-n is az iTunes alkalmazással. Leszedheted őket közvetlenül a gépedről, az iPad kamera készlettel. Lementheted az emailjed fotómellékletét a saját iPad fotóalbumodba.
VIDEÓK
A személyes nagyképernyőd.
A gyönyörű, 9. 7 hüvelyk átmérőjű nagyfelbontású kijelző tökéletessé teszi az iPadet bármely videólejátszásra: HD filmektől az élő TV adásokig, vagy koncertekig mindent megnézhetsz. Az iPad tökéletes a filmnézésre, hiszen nincsenek zavaró gombok, vagy billentyűzet: koncentrálhatsz arra, amit látsz. A nagyteljesítményű lítium-polimer akkumulátornak köszönhetően akár 10 órán keresztül használhatod az iPadet.
Vásárolj, vagy kölcsönözz filmeket könnyedén
Csak érintsd meg az iTunes ikont és temérdek filmed találsz, akár HD felbontásban is. Ha tetszik valami, de még nem láttad, csak érintsd meg, és nézz bele. A filmeket és a TV-adásokat le is mentheted az iPad saját videó albumába, így nem maradsz le semmiről, ha kedvenc sorozatot új epizódja épp egy kávézóban kezdődne.
Vedd kezedbe az irányítást
Az iPad Multi-Touch technológiája lehetővé teszi, hogy rácsnézetben lásd a filmeket, így könnyen böngészhetsz közöttük. Ha duplán érinted a kijelzőt, könnyedén válthatsz a szélesvásznú és a teljes képernyős megjelenítés között. A videók jeleneteit is böngészheted, így még kényelmesebb a filmnézés.
Filmnézés repülés közben
Ha repülőre szállsz, csak tedd be az iPadet az opcionális iPad tokba és helyezd magad kényelembe. Akár 10 órán keresztül nézhetsz filmeket, a beépített nagyteljesítményű hangszóróval pedig biztosítja a tökéletes hangot, így a leghosszabb utazás is kikapcsoló lehet. Az iPad IPS kijelzőnek köszönhetően akár 178 fokos szögből is tökéletes a kép, ezért többen is nézhetitek egyszerre anélkül, hogy a szomszéd haverod arra panaszkodna, hogy ő nem látja a sötét jeleneteknél a főhös arcát.
YOUTUBE
Testre szabott minőség
Az iPAD saját Youtube alkalmazása, speciálisan a készülékhez igazodik. A nagyfelbontású képernyőn a Youtube videók szinte megelevenednek különösen HD felbontásban. Csak érintsd meg kétszer és kinagyítódik teljes képernyőre. Használd az ujjaidat a navigációhoz: állítsd meg, vagy tekerj bele. Fordítsd el az iPad-ot és szélesvásznon nézheted a videókat.
Fedezd fel!
Egy 70-es évek TV-epizódja. Egy videóklip egy másik országból. Egy borzasztóan gicces esküvő. Olyan videókat találsz a Youtube-on, amit elképzelni sem tudsz, de az iPad-del mindezt könnyedén teheted. Nemcsak böngészni tudod a videókat, de könnyedén olvashatsz, vagy írhatsz megjegyzést, a beépített keresővel könnyen megtalálhatsz bármilyen témájú videót, akár az előző keresési előzményeket is. A Youtube és az iPad megjegyzi a fiókodat, így könnyen értékelhetsz és kommentelhetsz is.
Ossz meg saját videót!
Nemcsak mások videói érdekesek, hanem akár a tiéd is lehet az! Egy mozdulattal elküldheted emailen bármely videót bárkinek akár a Facebookra is.
ZENE
Fedezd fel zenéidet
Az iPad nagy kijelzője lehetővé teszi, hogy egyszerűen böngészd zenéid, név, előadó, album, stílus, vagy szerző szerint. Tallózhatod az albumokat borító szerint is, csak egy érintés és már indul is.
Érintsd meg a zenét
Mikor elindítasz egy számot, érints egyet. Megjelenik a CD borítója és a számcímek is. Használd az ujjaidat a megállításhoz, véletlenszerű lejátszáshoz, vagy a hangerő változtatásához. Ha nem szeretnéd, hogy mások is hallják, csatlakoztasd a vezetékes, vagy vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatót és a kedvenc számod már csak a tiéd.
Fedezd fel a Geniust
Az iPadhoz megkapod a Geniust, egy keverő programot, amellyel könnyen állíthatsz össze saját mixet azokból a számokból, amelyeket szeretsz. Csak érintsd meg a Geniust és megkeresi a hasonló számokat az iPad memóriájában, amelyek jól mennek egymáshoz és kész is a saját mix!
Iratkozz fel az iPad-dal!
Ha nincs elég zenéd, vagy már unod a kollekciód, kattanj rá az iTunes-ra, ahol több millió új zenét tölthetsz le. Ha MAC-en, vagy PC-n vannak az új letöltések, szinkronizáld őket egy pillanat alatt saját iPad könyvtáradba.
iTunes
Azonnali zenék, filmek és TV adások
Internetkávézóban ülsz és meghallgatnál egy számot. Vagy egy reptéren csücsülsz és az unalmas várakozás helyett megnéznél egy jó filmet? A beépített Wi-Fi-vel és az iTunes-zal felfedezheted az új zenéket, filmeket, meg is vásárolhatod, vagy kikölcsönözheted azonnal.
Túrkálj az iTunes boltjában
Fedezd fel az újdonságokat, a TOP10 kedvenceket és a stílus szerinti listákat. Ha pontosan tudod mit keresel, csak “ gépeld” be a gyorskeresőbe. Minden számnak, videónak megnézheted a rövid bemutatóját, ízelítőjét és eldönheted tetszik-e. TV epizódok és zenei videóklipek garmadája vár, nagyrésze HD-ben. A Genius megjegyzi milyen zenéket hallgatsz gyakran és ajánlásokat tesz, hogy mi az ami tetszene, de még nem ismered.
iPad az egyetemen
Fedezd fel az iTunes U-t az iPad-on és tanulj!. Rengeteg feladatmegoldást,, szakkönyvet, hangoskönyvet, élő adást találhatsz más híres egyetemétől, múzeumától és más kulturális intézményektől szerte a világon.
Szinkronizálj az iTunes-zal
Ha összekapcsolod az iPad-et MAC-kel, vagy PC-vel a zenék, filmek, TV sorozatok és a videók az iTunes-ból egyből az iPad-re mennek, vagy épp fordítva.
Alkalmazás áruház
Alkalmazások kizárólag iPad-ra
Nézz körül minden nap az App Store-ban, hogy tucatnyi programot letölthess az iPadra. Kategorizálva találod meg őket, például játék, közélet, közösségi hálózatok, oktatás és még sok más. Az egész áruház kinézetét teljesen az iPad-re optimalizálták. Megnézheted az újdonságok szekciót, agy a Top25 kedvencet és mindegyiket ki is próbálhatod.
Majdnem 200. 000 alkalmazás
Közel 200. 000 alkalmazást találsz az áruházban iPhone-ra, iPod touch-ra az App Store-ban. Az iPad pedig kompatibilis az összessel!
A Genius segít megtalálni kedvenc programjaid
Többezer alkalmazás van az App Store-ban és a Genius megtalálja azokat, amelyek hasonlóak ahhoz, amit már használsz az iPad-on.
Frissíts!
Az alkalmazások fejlesztői folyamatosan fejlesztik azokat. Amikor felkeresed az App Store, egy kis piros ikon jelzi, hogy elérhető frissítés található az alkalmazáshoz. Csak érintsd meg a kijelzőt az iPad alkalmazás pedig automatikusan frissül.
iBooks
Az érem két oldala
Töltsd le az iBooks alkalmazást ingyen az App Store-ból. Ez több, mint egy eBook olvasó: egy izgalmas hely, hogy tárold és böngészd az új könyveket éjjel, vagy nappal. Érintsd meg az Áruház gombot és a könyvespolc megfordul, akár egy titkos átjáró, hogy felfedezhesd mögötte a több tízezer könyvet, közülük sok ingyenest is találsz. Keresgélhetsz szerző, stílus, vagy cím szerint. Megnézheted a mit ajánl az iBookstore, a New York Times best-seller listáját és még sok mást. A könyvekről kritikákat böngészhetsz, vagy bele is olvashatsz a műbe. Tölsd le és máris felkerül a könyvespolcodra. Minden könyv elérhető iPhone-ra és iPod touch-ra is, így nem maradsz le semmiről.
Bővítsd a könyvtáradat
Többezer új könyvet találsz a iBookstore-ban, amelyek száma napról napra nő. Az iBook alkalmazás ePub formátumot használ, ez a legnépszerűbb könyvformátum a világon. Ez a formátum egyszerűen használható minden szerzőnek, így bárki könnyedén átkonvertálhatja saját művét, hogy mindenkihez eljusson.
Minden PDF fájlod elérhető lett
Az iBook alkalmazás már működik a PDF dokumentumokkal is – felhasználói kézikönyv, üzleti tervek, céges jelentések és még sok más. Többféle módon felteheted könyvespolcodra kedvenc PDF dokumentumaidat: válaszd ki a PDF fájlt egy e-mail üzenetből, vagy az iTunes könyvtáradból és máris szinkronizálhatod könyvespolcodat. Külön kezelheted  az iBook könyveket és PDF dokumentumjaid.
Nagyszerű olvasni
Az iPaden könyvet olvasni olyan, mintha igazi könyvet olvasnál. Tartsd úgy az iPad-et, mint egy könyvet: lapozhatsz, mint egy igazi könyvben előre, vagy hátra. A nagyfelbontású, háttérvilágítású LED kijelző minden oldalt kristálytisztán jelenít meg. Fordítsd el a készüléket, hogy kinagyíts egy fejezetet, vagy épp ahhoz, hogy lásd a könyv mindkét “ lapját”. Ugrálhatsz a fejezetek között, vagy a beépített szótárral rákereshetsz szavakra, amelyeket nem értesz, akár a wikipedián is.
Bővített funkciók
Az iBooks már támogatja a Továbbfejlesztett Könyveket is, ahol a szavak, képek, hangok és videók akár egy oldalon egyszerre is lehetnek. A Továbbfejlesztett Könyvek egy dimenziót nyitnak a könyvolvasásban. Hallgasd meg a szerző kedvenc részét, vagy nézd meg a képeket az adott témáról, amit olvasol.
Testreszabható olvasási élmény
Akárcsak a hagyományos könyveknél az iBookban is találsz könyvelzőt, mely vizuálisan is megjelenik. Fordítsd az iPad-ot függőleges helyzetbe, egy oldal olvasásához, fordítsd vízszintesen oldalpár-nézethez. Megváltoztatható a betűk mérete, sőt még a betűtípus is. A felolvasó funkció is hasznos lehetsz, ha már fáradt vagy az olvasáshoz: a beépített felolvasó hangosan felolvassa a könyvet, ameddig akarod.
Saját gondolatok
Amikor az iBook segítségével olvasol egy könyvet, és egy olyan részhez, fejezethez érkezel, amit érdekesnek találsz, hozz létre saját megjegyzést bárhova – ideális megoldás vizsgafelkészülésre.


Jelenlegi ára: 134 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-03 02:40
. Apple iPad 32GB Wi-Fi 3G - Jelenlegi ára: 134 990 Ft

Fontos