2011. április 24., vasárnap

Xp 2600 AXDA2600DKV4D L2 512 FSB 266 Barton 2.0ghz - Jelenlegi ára: 7 500 Ft


Athlon XP 2600+
AXDA2600DKV4D
L2Cache 512 Kb - Barton
100% MŰKÖDIK!
BARTON CORE = Cpu Mag - 100% WORKING!
Athlon XP 2600+ AXDA2600DKV4D
Athlon XP 2600+ (BARTON) AXDA2600DKV4D SOCKET 462
100%  WORKING! - 100% MŰKÖDIK!
1. 65V L2 CACH 256KB Socket 462 FSB 333MHZ
BUS SPEED 166MHz – FSB 266 MHz – L2 Cache 512 Kb
CPU SPEED = (166MHz × 11. 5 = 1850MHz) = 1. 85 GHz = KB. 2. 0 GHz
 
 
Item specifics
Condition:
Used: An item that has been used previously. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended.
Manufacturer:
AMD
CPU Speed:
1917MHz
CPU Type:
Athlon XP
Computer Type:
Desktop
CPU Socket Type:
Socket A
FSB 333MHz:
BUS SPEED 166MHz
 
 
A CPU tesztelt. Most akciós árért. A CPU használt, de 100%-osan működik, TESZTELT. A termék jellegéből kifolyólag garanciát nem tudunk vállalni. Postázzuk, de a szállításból eredő bármiféle sérülésért, meghibásodásért, elveszésért, garanciát, vagy cserét nem vállalunk. (Még nem volt probléma, vagy panasz a postai szállításra. A CPU műanyag védődobozban kerül postázásra, buborékos/légpárnás borítékban. ) Pénz visszafizetés nincs. Kérem, hogy csak ennek tudatában licitáljon. A termékleírásnál az angol nyelvű szöveg a mérvadó, a magyar szöveg, annak fordítási leírása. Licittételével egyben elfogadja ezeket a kondíciókat. Az ár egy darabra vonatkozik. - CPU színe lehet másmilyen, például zöld, barna, vagy másmilyen. Fotó, az csak tájékoztató jellegű.
 
 
Felhívom figyelmét, hogy az aukció leütése után, kérje le az adataimat és bankszámlaszámomat, amire utalnia kell az összeget. Erre lehetőséget ad a rendszer, pár másodperccel a leütés/vétel után. Ha 7 napon belül nem veszi fel velem a kapcsolatot, illetve nem utalja a vételárat, akkor 7 nap után negatív értékelést kell, hogy adjak önnek. Ellenkező esetben az aukciót érvényesnek tekintik és levonják, a maguk számára a jutalékot, a vételár szerint.
 
 
Payment and Shipment/shipping conditions: Payment in advance to our PayPal account or to our K & H Bank account. You can have it right away from the system administration automatically when youwonthe auction. Just ask for it. Otherwise We will send you the necessary information as well. Item shippingby Post (registered post). Outside of Hungary/abroad Shipping in Europe = 1. 750, -HUF. Delivery timein case might be even 10-17 work days. Thank you for your understanding. Excellent Product. In caseof warranty exchange all shipping costs last onyou/customer. Shipping (Registered mail) inside ofHungary is 500, -HUF. Registered Shipping certified mail) inside (within) EU Community Countries is 1750, -HUF. is
 
 
 
General information
Type
CPU / Microprocessor
Market segment
Desktop
Family
AMD Athlon XP
Model number ?
2600+
CPU part number
AXDA2600DKV4D
Stepping codes
ADYHA AIUCB AQUDA AQXCA AQXDA AQXEA AQXFA AQYFA AQYHA AQZFA IQYHA KQYHA KQZFA
Frequency (MHz) ?
2600 (rated)
1917 (real)
Bus speed (MHz) ?
333
Clock multiplier ?
11. 5
Package
453-pin organic PGA
1. 95" x 1. 95" (4. 95 cm x 4. 95 cm)
AMD Package numbers
27291, 27488, 27493, 28103
Socket
Socket A (Socket 462)
 
Architecture / Microarchitecture
Processor core ?
Barton (Model 10)
Manufacturing process
0. 13 micron copper process
Floating Point Unit
Integrated
Level 1 cache size ?
64 KB code
64 KB data
Level 2 cache size ?
Full-speed exclusive on-die 512 KB
Features
MMX technology
SSE
3DNow! Professional
Low power features
Halt state
Stop Grant states
Sleep state ?
Probe state
 
Electrical/Thermal parameters
V core (V) ?
1. 65
Minimum/Maximum operating temperature (°C) ?
0 - 85
Typical/Maximum power dissipation (W)
53. 7 / 68. 3
 
Notes on AMD AXDA2600DKV4D
Actual bus frequency is 166 MHz. Because the processor uses Double Data Rate bus the effective bus speed is 333 MHz.
 
 
 
 
 
Kérem, kérdezzen kompatibilitási, vagy egyéb kérdésével kapcsolatban, licitálás előtt. – Licitet nem törlök. – Licittevő, érvényes licittételével egyúttal kijelenti, hogy a termékleírást megértette, és a leírtakat elfogadja, ahol az eredeti angol szöveg a mérvadó. A magyar szöveg annak a fordítása. Kompatibilitási cserét nem tudunk elfogadni, ellenőrizze számítógépének/alaplapjának leírását, paramétereit, kompatibilitását. – Fizetés kizárólag banki előre utalással. Küldés: beérkezett vételáraton belül, postával. Csak postai csomag/levélküldéssel. Ajánlom, időgarantált küldéssel, légbuborékos borítékban, így biztosított is, Magyarországon belül. Küldést vevő fizeti, postai díjszabás szerint, ha nincs másképpen megadva. Külföldre postai díjszabás szerint küldöm, és a vevő fizeti. Tételek, raktárról aukciós úton kerülnek eladásra. Ezért ajánlott a villám ár/licit nélküli ár leütése. Késedelmes fizetés/utalás, illetve az aukció időbeni hossza miatt, (vagy egy tételben való felvásárlás miatt) előfordulhat, hogy a meghirdetett tétel elfogy az aukció lejárta előtt. Ilyen esetekben, hasonló paraméterű termékkel megpróbáljuk a tételt helyettesíteni (ha van), vagy a vételáratakkor, ha az összeg (vételár) előzőleg, a mi bankszámlaszámunkra át lett utalva és az ott meg is jelent (és kimutathatóan le lett könyvelve a számlavezető bankunk által). Ezen felül semmiféle fajta, elképzelt, vagy vélt, vagy valós, anyagi, vagy nem anyagi kárért felelősséget, vagy anyagi kártérítést nem vállalunk. Ugyanúgy semmiféle kártérítést nem tudunk vállalni azért, ha a terméket hibásan választotta ki, vagy a termék, rendszerébe való beépítés után bármiféle rendellenességet, adatvesztést, vagy más bármiféle kárt okoz. Javasoljuk, hogy szakszervizzel végeztesse el, az alkatrészek beszereltetését. A CPU/Processzor tesztelt, elküldés előtt. 100% működik. Azonban, ha csere szükséges, maximum 7 napon belül lehetséges átvételtől, nekünk visszaküldéssel együtt. A szállítás költsége, oda-vissza, a vevőt terheli. Kérjük önt, hogy ennek tudatában licitáljon, ha e kondíciókat elfogadja. követően, 10-17 munkanap visszautaljuk, vevő választása szerint. Ha a terméket bármi okból vevőnek nem tudjuk szállítani, maximum a teljes vételár visszautalását vállaljuk, a vevő bankszámlájára. Ezt csak
Payment and Shipment/shipping conditions: Payment in advance to our PayPal account or to our K & H Bank account. You can have it right away from the system administration automatically when youwonthe auction. Just ask for it. Otherwise We will send you the necessary information as well. Item shippingby Post (registered post). Outside of Hungary/abroad Shipping in Europe = 1. 750, -HUF. Delivery timein case might be even 10-17 work days. Thank you for your understanding. Excellent Product. In caseof warranty exchange all shipping costs last onyou/customer. Shipping (Registered mail) inside ofHungary is 500, -HUF. Registered Shipping certified mail) inside (within) EU Community Countries is 1750, -HUF.
 
A CPU tesztelt. Most akciós árért. A CPU használt, de 100%-osan működik, TESZTELT. A termék jellegéből kifolyólag garanciát nem tudunk vállalni. Postázzuk, de a szállításból eredő bármiféle sérülésért, meghibásodásért, elveszésért, garanciát, vagy cserét nem vállalunk. (Még nem volt probléma, vagy panasz a postai szállításra. A CPU műanyag védődobozban kerül postázásra, buborékos/légpárnás borítékban. ) Pénz visszafizetés nincs. Kérem, hogy csak ennek tudatában licitáljon. A termékleírásnál az angol nyelvű szöveg a mérvadó, a magyar szöveg, annak fordítási leírása. Licittételével egyben elfogadja ezeket a kondíciókat. Az ár egy darabra vonatkozik. - CPU színe lehet másmilyen, például zöld, vagy másmilyen. Fotó, az tájékoztató jellegű.
Kérem, kérdezzen kompatibilitási, vagy egyéb kérdésével kapcsolatban, licitálás előtt. – Licitet nem törlök. – Licittevő, érvényes licittételével egyúttal kijelenti, hogy a termékleírást megértette, és a leírtakat elfogadja, ahol az eredeti angol szöveg a mérvadó. A magyar szöveg annak a fordítása. Kompatibilitási cserét nem tudunk elfogadni, ellenőrizze számítógépének/alaplapjának leírását, paramétereit, kompatibilitását. – Fizetés kizárólag banki előre utalással. Küldés: beérkezett vételáratidőgarantálton belül. Küldést vevő fizeti, postai díjszabás szerint, ha nincs másképpen megadva. Külföldre postai díjszabás szerint küldöm, és a vevő fizeti. Tételek, raktárról aukciós úton kerülnek eladásra. Ezért ajánlott a villám ár/licit nélküli ár leütése. Késedelmes fizetés/utalás, illetve az aukció időbeni hossza miatt, (vagy egy tételben való felvásárlás miatt) előfordulhat, hogy a meghirdetett tétel elfogy az aukció lejárta előtt. Ilyen esetekben, hasonló paraméterű termékkel megpróbáljuk a tételt helyettesíteni (ha van), vagy a vételáratakkor, ha az összeg (vételár) előzőleg, a mi bankszámlaszámunkra át lett utalva és az ott meg is jelent (és kimutathatóan le lett könyvelve a számlavezető bankunk által). Ezen felül semmiféle fajta, elképzelt, vagy vélt, vagy valós, anyagi, vagy nem anyagi kárért felelősséget, vagy anyagi kártérítést nem vállalunk. Ugyanúgy semmiféle kártérítést nem tudunk vállalni azért, ha a terméket hibásan választotta ki, vagy a termék, rendszerébe való beépítés után bármiféle rendellenességet, adatvesztést, vagy más bármiféle kárt okoz. Javasoljuk, hogy szakszervizzel végeztesse el, az alkatrészek beszereltetését. A CPU küldés előtt tesztelt. 100% működik. Ha mégis cserélni kell, akkor az, 7 napon belül lehetséges, hozzánk való beérkezéssel együtt. Az összes szállítási költség oda-vissza a szállítóhoz, a vevőt terheli. Kérjük önt, hogy ennek tudatában licitáljon, ha e kondíciókat elfogadja. követően, 10-17 munkanap, postával. Csak postai csomag/levélküldéssel. Ajánlom, küldéssel, légbuborékos borítékban, így biztosított is, Magyarország visszautaljuk, vevő választása szerint. Ha a terméket bármi okból vevőnek nem tudjuk szállítani, maximum a teljes vételár visszautalását vállaljuk, a vevő bankszámlájára. Ezt csak
NÉZZE MEG TÖBBI AUKCIÓMAT is. JÓ ÁR & MAGAS MINŐSÉG.
Felhívom figyelmét, hogy az aukció leütése után, kérje le az adataimat és bankszámlaszámomat, amire utalnia kell az összeget. Erre lehetőséget ad a rendszer, pár másodperccel a leütés/vétel után. Ha 7 napon belül nem veszi fel velem a kapcsolatot, illetve nem utalja a vételárat, akkor 7 nap után negatív értékelést kell, hogy adjak önnek. Ellenkező esetben az aukciót érvényesnek tekintik és levonják, a maguk számára a jutalékot, a vételár szerint.
Banki előre utalással. Küldés, összeg beérkezése után 10-17 munkanap. Légpárnás borítékban. EU-n belül postadíj 1750, -Ft. A CPU-k teszteltek, elküldés előtt. 100% működnek. Ha mégis cserélni kell ez átvételtől számítva maximum a 7. -ik napig lehetséges és az összes oda-vissza szállítás díja, a vevőt terheli.
Payment and Shipment/shipping conditions: Payment in advance to our PayPal account or to our K & H Bank account. You can have it right away from the system administration automatically when you wonthe auction. Just ask for it. Otherwise We will send you the necessary information as well. Item shippingby Post (registered post). Outside of Hungary/abroad Shipping in Europe = 1. 750, -HUF. Delivery timein case might be even 10-17 work days. Thank you for your understanding. Excellent Product. In caseof warranty exchange all shipping costs last on you/customer. Shipping (Registered mail) inside ofHungary is 500, -HUF. Registered Shipping (certified mail) inside (within) EU Countries is 1750, -HUF. Although the CPU is tested (and 100% working) in case of warranty exchange the CPU must be returned to us within 7 days from receiption and all shipping costs lasting on buyer (customer).
 
NÉZZE MEG TÖBBI AUKCIÓMAT is. JÓ ÁR & MAGAS MINŐSÉG.



Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-13 23:58
. Xp 2600 AXDA2600DKV4D L2 512 FSB 266 Barton 2.0ghz - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Fontos